Sporten in Varsseveld

Anytime Fitness is dé sportschool van Varsseveld en omgeving. Wil jij je sportieve doelen behalen? Bij Anytime Fitness bieden we je meerdere mogelijkheden, onder meer fitness en groepslessen.

Claim direct je gratis 7-dagen pas en probeer ons simpel een week uit.

Individueel fitness bij Anytime Fitness Varsseveld

Bij Anytime Fitness in Varsseveld staan wij voor je klaar, er hangt een fijne sfeer en jij kan sporten wanneer het jou het beste uitkomt. Jouw doelstellingen ga je met behulp van onze gediplomeerde trainers bereiken. Met inmiddels meer dan 100 vestigingen in de Benelux en ruim 4500 clubs wereldwijd, zijn wij de snelstgroeiende formule! Kom het gratis ervaren en klik op onderstaande button!

24/7 geopend

Fijne sfeer

Persoonlijke begeleiding

Groepslessen

Veel sporters vinden fitnessen aan de hand van toestellen niet altijd even leuk. Groepslessen passen misschien ook wel veel beter bij jou! Je bent van harte welkom, ook samen met je sportmaatje. Onze groepslessen worden op verschillende niveaus gegeven. Hierdoor is er altijd wel een les die bij jou past.

Benieuwd naar onze groepslessenrooster? Stel ons gerust via onderstaande knop uw vraag en een medewerker zal je over de beschikbare lessen informeren.

Let's make healthy happen

Wil jij jouw sportieve doelen behalen? Honderden sporters gingen jou al voor en kozen voor Anytime Fitness. Wacht dus niet langer en zet vandaag nog de eerste stap! Vul het formulier in en klik op ‘verzenden’. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.